SUSURLUK CHP İLÇE BAŞKANI BEKİR BARUT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

SUSURLUK CHP İLÇE BAŞKANI BEKİR BARUT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, CHP'den Susurluk Belediye Başkan aday adayı olanların sayısı 3'e yükseldi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, CHP'den Susurluk Belediye Başkan aday adayı olanların sayısı 3'e yükseldi. Aydın ŞEREN ve Hakan Yıldırım SEMİZEL'den sonra, Susurluk CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten (Ümit) Bekir BARUT da aday adaylığını açıklayarak, aday adaylığı dosyasını teslim etti.

                Susurluk CHP'den aday adaylığını açıklayan Bekir BARUT, kendisini şöyle tanıttı:

                "Balıkesir İli Susurluk İlçesi, Demirkapı Köyü'nde 09.08.1959 tarihinde doğdum.

                Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak, Susurluk ilçesinde kendi büromda faaliyetime devam etmekteyim. 

                Balıkesir SMMMO'da Haksız Rekabetle Mücadele Komisyonu'nda Başkan Yardımcısı olarak ve İlçemizde Balıkesir SMMMO İlçe Temsilciliği görevini yaptım. 

                Cumhuriyet Halk Partisi'ne 2002 yılında üye olarak başlayıp, İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerinde, Sayman ve Sekreter olarak görev aldım. 

                2009 yılında yapılan seçimlerde, Balıkesir'in Büyükşehir olması öncesinde, 2009-2014 yıllarında İl Genel Meclisi üyeliğine seçilerek, beş yıllık görev süresince, değişmeden Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görev yaptım. İl Genel Meclisi üyesi olarak, Susurluk Kaymakamlığı'na bağlı, Özel İdare bütçesinde bulunan 'Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev aldım.

                Susurluk ilçesinde, İlçe Başkanı olarak göreve geldiğimiz 2019 yılından itibaren, yönetimimizle beraber yaptığımız mücadele ve çalışmalar, halk tarafından takdir gördü. Genel seçimlerde, ittifak üyelerimizle canla başla yapılan çalışmalar sonucunda Susurluk'ta Millet İttifakı, almış olduğu oylar ile birinci oldu. 

                Susurluk'ta Belediye Başkanlığı seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandıracağıma inanarak Belediye Başkan aday adayı oldum.

                Tüm adaylara başarılar diliyorum.



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı