SUSURLUK GENÇLİK MERKEZİNDE BU YAZ

SUSURLUK GENÇLİK MERKEZİNDE BU YAZ

Susurluk'ta okulların yaz dinlencesine girmesi ile birlikte, Susurluk Gençlik Merkezinde kurslar tüm heyecanı ile devam ediyor.

Susurluk'ta okulların yaz dinlencesine girmesi ile birlikte, Susurluk Gençlik Merkezinde kurslar tüm heyecanı ile devam ediyor.

                Susurluk'ta okulların tatile girmesiyle birlikte Susurluk Gençlik Merkezinde yaz kursları yine heyecanla başladı ve bu heyecan artarak devam ediyor.

                Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da onlarca çocuğa ulaşılan yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Susurluk Gençlik Merkezinde açılan ücretsiz kurslarda bu yaz Resim, Müzik, Tiyatro, Robotik Kodlama ve Kur'an-ı Kerim olmak üzere 5 farklı branşta eğitim devam ediyor. Çocuklarımız da güzelliklerle dolu kurslarda hem öğreniyor hem de eğitiliyor.

                Gençlik Merkezinden yapılan açıklama şöyle: "Susurluk Gençlik Merkezinde şu anda eğitimi devam eden kurslarımızda  Resim Bölümünde 20, Müzik (Gitar) Bölümünde 15, Tiyatro Bölümünde 25, Robotik Kodlamada 18 ve Kur'an-ı Kerim kurslarında ise 49 öğrencimiz eğitimlerine devam ediyor. Gençlik Merkezimizde 'Bu Yaz' sloganıyla devam etmekte olan eğitimlerimiz, yaz sezonu sonuna değin devam edecektir. Eğitim öğretim dönemi başlamasıyla birlikte Susurluk Gençlik Merkezinde kurslar ve eğitimler farklı alanlarda da devam edecek olup, gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Tüm gençlerimizi hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri kendi merkezlerine yani Susurluk Gençlik Merkezine bekliyoruz. Susurluk Gençlik Merkezimizde kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de gönüllülük hizmetlerine devam etmekteyiz.  Bu yaz gönüllü gençlerimiz ile birçok önemli faaliyette bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Bunlardan bazıları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, darbe girişimi sırasında şehit olan kahramanlarımız için yapmış olduğumuz '15 Temmuz'a Saygı Resim Sergisi', 'Merkezim Her Yerde' etkinliklerimiz sırasında Hacı Celal Cem Camisinde Kur'an-ı Kerim eğitimi alan öğrencilerimizi ziyaret, onlarla oyunlar oynamak ve merkezimizin diğer faaliyetlerini gerçekleştirmek ve Susurluk'taki Bakım Merkezinden gelen engelli gençlerimizi misafir ederek Susurluk Gençlik Merkezimizdeki atölyelerimizde onlarla güzel vakitler geçirerek müzik ve sportif faaliyetlerde bulunuyoruz. Tüm Susurluklu gençlerimizi gönüllülük faaliyetlerinde yanımızda görmek istiyoruz ve onları Gençlik Merkezimize bekliyoruz. 



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK GENÇLİK MERKEZİNDE
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı