Tarih: 24.05.2024 09:30

SUSURLUK İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, 21 Mayıs 2024 Salı günü Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 13.00'da yapıldı.

                Susurluk İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, 21 Mayıs 2024 Salı günü Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye, Balıkesir CHP İl Başkan Yardımcısı Filiz YAVUZ, İl Yönetim Kurulu üyeleri, önceki dönem Susurluk CHP İlçe Başkanları, önceki dönem Belediye Meclisi üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi; İlçe Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi, Kadın Kolları Başkanlarımız ile çok sayıda partili katıldı.

                Programın sunuculuğunu önceki dönem İlçe Sekreteri Gürdal ERGEN yaptı.

                Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Başkanlık Kurulu Başkanı Sema ACAR olurken, Başkan Yardımcılığına Zekai TERZİOĞLU, Yazman Üyeliklere de Ayşe ŞAFAK ve Serkan ÇAPAR getirildi. 

                İl Başkan Yardımcısı Filiz YAVUZ konuşmasını yaparak, Danışma Kuruluna başarılar diledi ve dağıtılan formların yanıtlanarak İlçe Başkanlığına bırakılması gerektiğini söyledi.

                İlçe Başkanı Sema ACAR'ın konuşmasını slayt gösterisi izledi. Gelen Mesajlar, Gürdal ERGEN ve Sema ACAR tarafından okundu. Balıkesir CHP İl Başkan Yardımcısı Filiz YAVUZ, partimize yeni katılan üyelere Başkan Sema ACAR ile birlikte rozet taktı.

                Katılanlara söz verildi. Program, toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —