SUSURLUK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇ VE KABAHATİN ÖNLENMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

SUSURLUK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇ VE KABAHATİN ÖNLENMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Balıkesir İlamat ve İnfaz Bürosunca 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan ve 10 yıl 3 ay kesilmiş hapis cezası bulunan B.A. isimli şahıs, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma ne

Balıkesir İlamat ve İnfaz Bürosunca 'Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan ve 10 yıl 3 ay kesilmiş hapis cezası bulunan B.A. isimli şahıs, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma neticesinde yakalandı, şahıs 16 Aralık 2023 Cumartesi  günü adliyeye sevk edildi. Şahıs tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

                Şok Asayiş Ve Trafik Uygulaması Gerçekleştirildi

                16 Aralık 2023 Cumartesi günü, 20.30-22.00 saatleri arasında 'Şok Asayiş ve Trafik Uygulaması' gerçekleştirildi.

                Buna göre: Milli güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik olarak; ilçemiz genelinde, suç işleme potansiyeli yüksek olan mahalle, park, bahçe, meydan ve umuma açık yerlerde Asayiş,  trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında ise Trafik yönünden yapılan Şok Asayiş ve Trafik Uygulaması gerçekleştirildi. 

                11 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri, 5 park, bahçe, meydan, alan, metruk yer, terminal ve benzeri yerler, 7 adet okul ve çevresi denetlendi ve kontrol edildi.

                9 araç/motosiklet denetlendi, olumsuzluğa rastlanmadı. Herhangi bir malzeme ele geçirilmedi. 

                Ayrıca; 18 Aralık 2023 Pazartesi günü Haber Merkezinin Emniyet Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan Yeni Mahalle Recep Ağa sokak üzerinde yüksekten düşme olayının bildirilmesi üzerine olay yerine gidildi. Özcan B. adlı şahıs 112 unsurları ile Susurluk Devlet Hastanesi'ne intikal ettirildi. Geçici doktor raporunda multiple travması şüphesi ile hasta entübe edildi. Hayati tehlikesi bulunması nedeni ile Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevki yapıldı. Konu ile ilgili nöbetçi Savcı ile görüşüldü ve alınan talimat doğrultusunda tahkikata başlandı. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı