SUSURLUK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

SUSURLUK İLÇE  EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü, en küçük bir ipucuna ulaşır ulaşmaz harekete geçiyor ve suçlulara göz açtırmıyor.

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü, 01 Kasım 2022 Salı günü, çalışmalarda ilçemizde ikamet eden yabancı uyruklu 3 kişinin satmak için uyuşturucu madde temin ettiği bigisine ulaştı. Bu bilgileri değerlendiren Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü, kullandıkları aracın Bursa ili Mustafakemalpaşa ilçesinden uyuşturucu madde temin edecekleri akabinde Susurluk'a geri dönecekleri bilgisine ulaşılması üzerine  aracın ilçemize giriş yapabileceği noktalarda gerekli tedbirleri aldı. Belirtilen araca, Karşıyaka  Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde rastlandı. Araç, usulüne uygun durdurulmaya çalışılırken aracın sağ arka camından dışarıya bir madde atıldığı görüldü, devamında araç durduruldu. Şahısların yapılan kaba üst aramasında ve araç üzerinde yapılan kontrollerde herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadı.

                Yapılan araştırmada, S. K. isimli şahsa ait 10 MA ... plakalı araca yaklaşık 10 metre uzaklıkta, yol üzerinde şahısların araç içerisinden attıktıkları madde  olduğu düşünülen beyaz renkli bir poşete sarılı ve yine içerisinde şeffaf renkli bir başka poşete sarılı vaziyette  81 gram ağırlığında esrar maddesi ve 80 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli hap ele geçirildi; muhafaza altına alındı. 

                Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak Adli Makamlara çıkarıldı ve aynı gün saat 22.30 itibarı ile yabancı uyruklu M.A., O. A. H. ve S. K. adlı 3 şahıs da mahkemece tutuklandı.

                                                                                                              Haber: E. DURMAZ