SUSURLUK İYİ PARTİ KADIN POLİTİKALARI BAŞKANLIĞI 5 EYLÜL GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

SUSURLUK İYİ PARTİ KADIN POLİTİKALARI BAŞKANLIĞI 5 EYLÜL GAZETESİ

Susurluk İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Oya Hansu ÇOLAK ve parti üyeleri Susurluk 5 Eylül Gazetesi'ni ziyaret etti.

Susurluk İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Oya Hansu ÇOLAK ve parti üyeleri Susurluk 5 Eylül Gazetesi'ni ziyaret etti.

                Susurluk İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Oya Hansu ÇOLAK, gazetemizi ziyarette, kadına yönelik şiddete karşı hep birlikte mücadele verilmesine değinerek; "Biz İYİ Parti olarak 'Kadını yaşat ki devlet yaşasın' düsturu ve Türk kadınının sarsılmaz iradesinden aldığımız ilhamla; ezilmiş, hırpalanmış, yoksullaştırılmış, ötekileştirilmiş tek bir kadın kalmayıncaya değin mücadelemize devam edeceğiz.Kadın ve erkeğin eşit ve mutlu olduğu, sağlıklı nesillerin yetiştiği zengin bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizler Atamızın izinde, Türk kadınını hak ettiği yere getireceğimize söz veriyoruz.

                Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar bizim dünyamız. Hep birlikte geleceğimize ışık tutacak çocuklarımızı korumak da bizim en önemli görevimiz. Onları en iyi şekilde eğitmek için zaman harcamalıyız," dedi.

                5 Eylül Gazetesi çalışanları, kendilerini ziyaret eden İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Oya Hansu ÇOLAK'a, Serap BÖLÜKBAŞI'ya, Serpil GEL'e, Hanife KOÇYİĞİT'e ve Asiye YAŞAR'a bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.