SUSURLUK İYİ PARTİ'DE YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

SUSURLUK İYİ PARTİ

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler (Yerel Seçimler) seçimlerinde, Millet İttifakı'nın adayı İYİ Partili Nurettin Güney, yapılan seçimi kazanarak Susurluk Belediye Başkanı olmuştu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler (Yerel Seçimler) seçimlerinde, Millet İttifakı'nın adayı İYİ Partili Nurettin Güney, yapılan seçimi kazanarak Susurluk Belediye Başkanı olmuştu. Millet İtifakı'nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti, Belediye Meclisi seçimlerini de ortak liste olarak oluşturdular. Millet İttifakı listesinden CHP'li İsmail ŞAFAK, Murat KULA, Kaya KURAL ve İrfan FİLİZ; İYİ Parti'den de Ömer ÖZTÜRK, Kamil GÜREL, Mehmet ÇETİN, Bülent ANAR ve Gürhan CİHAN Susurluk Belediyesi Meclis üyeliğine seçildiler.

                FİRELER BAŞLADI

                Fireler, İYİ Parti'li Meclis üyesi Gürhan CİHAN'ın hem partisinden hem de Belediye Meclisi üyeliğinden istifası ile başladı. Belediye Meclisi üyeliğinden istifa eden Gürhan CİHAN'ın yerine, İYİ Parti'li 1. Yedek Üye Cevdet ÇAKMAK, Belediye Meclis üyeliğine getirildi. 

                İYİ Parti'li Susurluk Belediye Meclisi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ömer ÖZTÜRK, partisinden istifa etti, Meclis üyeliklerine devam ediyor.

                İstifalar durmadı. Geçtiğimiz günlerde de bir süre Susurluk Belediye Başkanlığı Yardımcısı olarak görev yapan İYİ Parti'li Mehmet ÇETİN, partisinden istifa etti; Susurluk Belediyesi Meclis üyeliğine ise devam ediyor.

                Bu durumda; Susurluk Belediye Meclisi'nde CHP'li 4, İYİ Parti'li 3 (Belediye Başkanı hariç), AK Parti'li 4, MHP'li 2 üye bulunurken, 2 üye de bağımsız olarak Meclis toplantılarına katılıyor. (GÜRDAL ERGEN)



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı