SUSURLUK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ KAYMAKAM KÖKEN'İ ZİYARET ETTİ

SUSURLUK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ DESTEKLEME DERNEĞİ KAYMAKAM KÖKEN

Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi sunmak için Kaymakam Muammer KÖKEN'i makamında ziyaret etti.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Susurluk'ta, Susurluk Orman İşletme Şefliği'nin tespit ettiği bölgeye 400 fidan dikildi.                

                6 Kasım 2019 tarihli ve 11 Kasım Ağaçlandırma Seferberliği konulu 2019/24 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacıyla her yıl 11 Kasım gününün 'Milli Ağaçlandırma Günü' olarak kutlanması uygun görüldü.

                Bu bağlamda, 11 Kasım 2023 Cumartesi günü, 11.00-12.00 saatleri arasında Susurluk Orman İşletme Şefliği'nin tespit ettiği bölgeye Kaymakam Muammer KÖKEN önderliğinde, müdür ve gençlerin katılımı ile 400 adet defne, fıstık çamı, yasemin ağacı ve çınar fidanı toprakla buluşturuldu. 

                Kaymakam Muammer KÖKEN; "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Susurluk'ta gençlerle ve  müdürlerimizle fidanlarımızı diktik. 400 fidan toprakla buluştu.. Gençlerimizle birlikte büyürler inşallah," dedi. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli