SUSURLUK YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ ARICILIK EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

SUSURLUK YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ ARICILIK EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Susurluk Yerel Eylem Grubu Derneği Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Leader Yaklaşımı kapsamında Susurluk Arı ve Arı Ürünleri Destekleme Derneği üyelerine 21-23 Eylül tarihleri arasında

Susurluk Yerel Eylem Grubu Derneği Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Leader Yaklaşımı kapsamında Susurluk Arı ve Arı Ürünleri Destekleme Derneği üyelerine 21-23 Eylül tarihleri arasında Mut Palas Toplantı Salonunda seminer düzenledi.

                Seminerde, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent AYDIN, "Arıcılığın Gelişmesi ve Arı Hastalıklarından Korunma Yöntemleri" ve TKDK Balıkesir İl Koordinatörlüğü bünyesinde görev yapan Uzman Gülşah GÜRBÜZOĞLU tarafından "Arıcılığa Uygulanan Destekler" konusunda sunum yapıldı.

                Seminerin ilk gününde Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Balıkesir Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN, Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsmail GÖÇER ve personeli, Susurluk Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Başak Filiz ERDEL, Arıcılar ve Arı Üreticileri Derneği ve SUYEGDER Yönetim Kurulu Üyesi Nakşibendi ÖZTÜRK, Ticaret Borsası Başkanı Sefer GÖÇER, Dernek üyeleri ve 5 Eylül Gazetesi yazarı Gürdal ERGEN hazır bulundu.

                Dernek Başkanı Başak Filiz ERDEL, gazetemize yaptığı açıklamada, bu etkinliğİ TKDK Leader yaklaşımı kapsamında Arı ve Arı Üreticileri Derneği ve üyelerine Proje Yıllık Uygulama Planı kapsamında gerçekleştirdiklerini, kırsal kalkınmayı destekleme adı altında faaliyetlere devam edecekleri bilgisini verdi.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli