Tarih: 21.05.2024 09:13

SUSURLUKLU BİSİKLETLİ KADINLAR ÇOĞALIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde birkaç bayanın bir araya gelerek kurdukları Susurluklu Bisikletli Kadınlar (SUBİSKA) Topluluğu, her gün biraz daha çoğalıyor.

                Susurluklu Bisikletli Kadınlar Topluluğunun ilk girişimcilerinden olan Hanife Filiz ÜSTÜNDAĞLI, gazetemize yaptığı açıklamada; "Egzoz kokusuna karşı çiçek kokusu, diyerek bisikletli bayanları bir araya toplamaya karar verdik. Güzel etkinliklere imza atmak istiyoruz ve kadınlarımıza gelin bize katılın diyoruz. Çoğalarak devam etmek için bisikletli kadınları grubumuza bekliyoruz. Motorsuz taşıtları yollarda daha çok görmek hem spor yapmak hem de sosyalleşmek için Susurluklu Bisikletli Kadınlar olarak toplanıyoruz.

                Genç, yaşlı herkesle birlikte spor yapalım, bize katılın. Gelin birlikte pedal çevirelim" dedi.

                SUBİSKA Topluluğu, her geçen gün çoğalıyor. Bisikletli kadınlar, bisikletleriyle gezilere çıkarak hem spor yapıyorlar hem de birçok bayan arkadaş edinerek sosyalleşiyorlar. SUBİSKA Topluluğu, spor ve sosyalleşme bir arada olduğu zaman hayat daha güzel oluyor, diyerek gezilerine devam ediyor ve bisikletli bayanları aralarına davet ediyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —