Tarih: 02.01.2024 09:30

SUSURLUKLU KADINLARDAN "MARYASTİNFARM"

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyeleri, yeni öykülere imza atıyor. Susurluk'ta üretilen lavantaları muma dönüştüren kadın üreticiler, kendi markaları olan 'Maryastinfarm'ı kurdular.

                Lavantalardan ürettikleri doğal mumu Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY'e hediye eden kadın girişimciler, üretmeye ve çalışmaya devam ediyor.

                Susurluk'ta üreten kadınlara destek veren Başkan Nurettin GÜNEY; "Susurluklu kadınlar inanılmaz girişimci öykülerine bir imza daha attılar. Bizlere de sadece onları desteklemek düşüyor. Öğretmenler Günü'nde değerli öğretmenlerimiz için ürettiğimiz lavantalarımızı muma dönüştüren Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyeleri üyeleri, bugün küçük yarın büyük olacak işletmeleri 'Maryastinfarm'ı kurdular. İlk ürettikleri ürün olan doğal mumu, Susurluk halkı adına bana hediye etmeleri ayrı bir incelik oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Susurluk'ta hayaline ortak olduğumuz kadınlar, çocuklar , gençler var. Durmadan, yorulmadan şehrimizin ekonomik ve kültürel gelişmesine destek olmaya devam edeceğiz," dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —