SUSURLUKSPOR İLK YARIYI NAMAĞLUP LİDER KAPATTI

SUSURLUKSPOR İLK YARIYI NAMAĞLUP LİDER KAPATTI

BAL Ligi'ne çıkmayı hedefleyen Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Susurlukspor, rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada Yenisanayispor engelini 3 golle geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı; 2022-2023 yılı futbol sezonunun

BAL Ligi'ne çıkmayı hedefleyen Süper Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Susurlukspor, rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada Yenisanayispor engelini 3 golle geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı; 2022-2023 yılı futbol sezonunun ilk yarısını namağlup lider olarak kapattı.

                Ligin ilk yarısının son maçını, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü kendi sahasında Yenisanayispor ile oynayan Susurlukspor, 5 ve 10'uncu dakikalarda Tamer CİNGÖZ'ün golleri ile 2-0 öne geçti. 18'incı dakikada Yenisanayispor, Hasan KONTAÇ'ın golü ile durumu 2-1 yaptı. İlerleyen dakikalarda bir de penaltı kaçıran takımımız, 72'nci dakikada İbrahim'in golü ile maçın sonucunu ilan etti: Susurlukspor 3 - Yenisanayispor: 1

                Susurlukspor ilk yarıda oynadığı 9 maçın 7'sini kazanırken, 2 maçta rakipleri ile berabere kaldı; 23 puan topladı ve ilk yarıyı en yakın rakibi Erdekspor'un 3 puan önünde namağlup lider olarak kapattı.

                3 hafta sonra başlayacak 2'nci yarı maçlarına ara vermeden çalışan Susurlukspor'un BAL Ligi hedefine ulaşması için maddi desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Kulüp Başkanı Seçkin ARIK, tüm iş insanlarını, STK'ları ve sporseverleri Susurlukspor'a maddi destek vermeye davet etti. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı