SUSURLUKSPOR SEZONU AÇTI

SUSURLUKSPOR SEZONU AÇTI

HEDEFLER BÜYÜK

                Kulüp Başkanı Adnan YALÇINKAYA ve Yönetim Kurulu üyeleri yönetimindeki Susurlukspor, Teknik Direktörleri Aytaç KUVAN önderliğinde 2024-2025 sezonuna iddialı olarak hazırlanıyor.

                Genellikle Susurluklu futbolculardan takımı kurmaya özen gösteren Susurlukspor, Aytaç KUVAN'ı Teknik Direktörlüğe, yardımcılıklarında da Fahri ORUÇ, Rıdvan ARSLAN, Samet KİBAR ve Erhan MUTLU'yu getirdi.

                Susurlukspor 2024-2025 sezonunda geçen sezon kadrosunda bulunan Aykut SİDAT, Furkan NİZİPLİOĞLU, Serkan GÖKKUL, İbrahim ÜÇÜZ, Tamer CİNGÖZ, Ekrem ÖĞÜT, Alican DAĞLIOĞLU gibi futbolcuları kadrosunda tutarken, Ege KARADAYI, Kemal BORA, Muhammet HİZİPLİOĞLU, Kaan BURHAN, Umut DEMİR, Yakup POLAT, Yiğit GÜNAY ve Talha SÜREN’i altyapıdan A kadrosuna kattı.

                Ayrıca Doğan ÇINAR, Doğan YAVÇIN, Harun İLBEYAN, Uğur YAŞAR, Yasin BEKTAŞ, Yekta ŞEN gibi yerli oyuncularımızı da kadrosuna ekledi.

                Bunların yanında Furkan TURGUT’u Mustafakemalpaşaspor’dan, Kerem GÜLEÇ’i Erdekspor’dan ve Balıkesirspor’da profesyonel olup, geçen yıl Mustafakemalpaşaspor’da forma giyen Hasan Turan TÜRKER’i transfer etti. Teknik heyet ve sporcular 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü topbaşı yaparak antrenmanlara başladı.

                Kros koşullarını Karapürçek Mesiresinde sürdüren Susurlukspor, 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü Susurluk’ta sahaya çıkacak. (KAYA KURAL ) 

                 

                



Anahtar Kelimeler: SUSURLUKSPOR SEZONU
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı