SUSURLUK'TA HALK GÜNÜ BULUŞMASINA YOĞUN İLGİ

SUSURLUK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, Susurluk'ta Halk Günü Buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Tekerlekli sandalye ihtiyacının dile getirilmesi üzerine 10'u Başkan Ahmet AKIN tarafından karşılanmak üzere 20

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, Susurluk'ta Halk Günü Buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Tekerlekli sandalye ihtiyacının dile getirilmesi üzerine 10'u Başkan Ahmet AKIN tarafından karşılanmak üzere 20 tekerlekli sandalye program bitmeden Susurluk'a ulaştırıldı.

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL'i, ardından da Kaymakam Muammer KÖKEN'i ziyaret eden Başkan AKIN, önemli konuları Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN ile paylaştı. Kaymakam KÖKEN de Susurluk için yapılması gerekenler hakkında Ahmet AKIN'a düşüncelerini söyledi.

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, Susurluklularla Halk Günü Buluşmasında bir araya geldi. Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, CHP İlçe Başkanı Sema ACAR, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclisi üyesi Alev ÇOBANKUYU, Belediye Meclisi üyeleri ve daire başkanlarının da yer aldığı programda vatandaşlar istek ve taleplerini dile getirdiler. Vatandaşların taleplerini dinleyerek tek tek not alan Başkan AKIN; "Susurluk, hak ettiği hizmeti Büyükşehir'den görecek," dedi.

                BAŞKAN AKIN, ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIYOR

                Vatandaşları talepleri üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Susurluk'a 20 tekerlekli sandalye gönderilmesi talimatı veren Başkan AKIN, bu sandalyelerin 10 tanesini kendisinin bağış olarak göndereceğini dile getirdi. Program devam ederken Başkan AKIN'ın talimatıyla 20 tekerlekli sandalye Susurluk'a ulaştırıldı. Bu davranış ayakta alkışlandı.

                "SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK"

                Balıkesir'in dört bir yanında vatandaşlarla sıklıkla bir araya gelen Başkan AKIN; "Ekibimiz ve bütün sorumlularımız burada. Sorunu çözmek için yola çıktı ve bu sorunların tamamını çözeceğiz. Bütün birimlerden arkadaşlarımız ile birlikte sizlerden gelen istekleri, arzuları not alıyoruz. Artık söz sizde. Sizleri dinleyeceğiz. Susurluklu hemşehrilerimizi en güzel hizmetlerle buluşturacağız," dedi.

                "SUSURLUK'A, SAHRA HASTANESİ KURACAĞIZ"

                Eşi Arbil AKIN ile öncülük ettiği "Sahip çıkıyoruz, sahipsiz bırakmıyoruz" projesine değinen Başkan AKIN; "Kedilerimiz, köpeklerimiz hepsi çok güzel. Onları sahipsiz bırakmayacağız. Sahipsiz hayvan bırakmamamız lazım. Dünyanın modern ülkelerine gittiğimizde sokaklarda sahipsiz hayvan sayısı yok denecek kadar az. Bu iş vicdan işi. Susurluk'a sahra hastanesi kuracağız. Sokak hayvanlarını sahiplendirme projesi hazırlayarak Türkiye'ye örnek olacak bir proje ortaya koyduk. Ben hemşehrilerimden de bu kampanyaya sahip çıkmalarını ve bir can sahiplenmelerini istiyorum," dedi.

                SUSURLUKLULAR, BAŞKAN AHMET AKIN'DAN MEMNUN

                Halk Günü Buluşmalarına katılan vatandaşlar, Başkan AKIN ile birebir temas kurarak sorunlarını ve taleplerini iletmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen önceki dönem CHP İlçe Başkanı İzzet ÖZDEMİR; "Balıkesir'in 20 ilçesi var. Başkanımız Ahmet AKIN da bu ilçelere eşit şekilde davranıyor. Bu yüzden kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum," dedi. 

                Görüşlerini açıklayan Gürdal ERGEN de "Ahmet Başkanımız ile yıllarca birlikte siyaset yaptık. Bugünkü Halk Günü Buluşması çok verimli geçti. Kaymakamımız Muammer KÖKEN, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN ve Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL ile yaptığı görüşmede ilçemizin gelişmesi, nüfusunun artması için yapılması gerekenleri paylaşarak fikir alışverişinde bulundu. Ahmet Başkanımız da konuşmasında, 'Susurluk, hak ettiği hizmeti Büyükşehir'den görecek,' dedi. Bunlar olumlu gelişmeler. Ahmet Başkanımıza teşekkür ediyorum," dedi.

                Susurluk Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat IRMAK da "Vatandaşlarımız çok mutlu oldu. Ahmet Başkanımız herkesi tek tek dinledi ve gereken notları aldı. Kendisine teşekkür ediyorum," diye konuştu. 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK' BULUŞMASINA YOĞUN
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı