SUSURLUK'TA ZAFER COŞKUSU IRMAK ARICI KONSERİYLE TAÇLANDI

SUSURLUK

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Lrmak ARICI, sevilen şarkılarını Susurluklular için seslendirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Lrmak ARICI, sevilen şarkılarını Susurluklular için seslendirdi.

                30 Ağustos Zafer Bayramı, Susurluk'ta coşku ile kutlandı. Saat 20.30'da Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Zafer Bayramı için toplanan 'Zafer Yürüyüşü', Şehir Stadının önünden başlayıp İstasyon Caddesi'ni takiben Atatürk Meydanı'nda son buldu. Zafer Yürüyüşü'ne Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Başkan Yardımcısı Sibel SARI, Kent Konseyi Başkanı Dr. Luis ERPINAR, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve vatandaşlar katıldı.

                Kutlama etkinlikleri kapsamında Irmak ARICI, Susurluk'ta konser verdi. Konsere katılan Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; "Bu topraklar Türk yurdudur. Türkiye bir Cumhuriyet kentidir. Hepimiz, Atamıza ve kurucu ilkelerine sahip çıkmaya söz verdik. Bu topraklar sonsuza değin Türk toprakları olarak kalacaktır. Zafer coşkusunu Irmak ARICI konseri ile taçlandırdık. Binlerce vatandaşımız zafer coşkusu ile coştukça coşuyor. Zafer Bayramımızı bir kez daha kutluyorum," dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı