SUSURLUK'TAKİ OKULLARIN YAPIM VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SUSURLUK

Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Susurluk'taki okullarda yeni yapım ve güçlendirme çalışmalarının bir süre daha devam edeceğini söyledi.

Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Susurluk'taki okullarda yeni yapım ve güçlendirme çalışmalarının bir süre daha devam edeceğini söyledi.

                Susurluk'ta bulunan okullarda yeni yapım ve güçlendirme proje çalışmalarının devam ettiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN; “Susurluk’taki Şeker İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Susurluk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nin güçlendirme çalışmaları tamamlanarak, bu okullarda eğitim öğretim faaliyetlerine başlanıldı.

                Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu güçlendirme çalışmaları devam etmekte olup, öğrenciler Atatürk İlkokulu’nda eğitim öğretime devam ediyor. Mart ayı içerisinde güçlendirme çalışmalarının tamamlanması planlandı. Şerafettin Tunalı İlk ve Ortaokulu yeni bina yapım ihalesi tamamlandı; şu an Beşeylül İlkokulu’nda eğitim öğretime devam etmektedir.

                Atatürk İlkokulu bahçesinde 12 derslikli anaokulu (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 5 milyon TL katkı sağladı) yapım çalışması devam etmekte olup, 2023 Eylül ayı itibarı ile eğitim öğretime başlayacaktır. Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binası için yapım ihalesi tamamlanmıştır. Fatih İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi okullarının durumu karar aşamasındadır. 

                Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, bu süreçte öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin sabır ve anlayışı için teşekkür ederek yapım ve onarım çalışmalarının en kısa sürede bitmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı