SUSURLUK'UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100'ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADIK

SUSURLUK

5 Eylül 2022 Pazartesi günü Susurluk'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladık.

5 Eylül 2022 Pazartesi günü Susurluk'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladık.

                Susurluk'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünde kutlamalar, Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Susurluk Kaymakamlığı ve Susurluk Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşunda bulunularak hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu; Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

                Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen törenin ardından kutlamalara Kaymakamlık Önünde devam edildi.

                Buradaki kutlamalar da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı halkın bayramını kutladı. Kutlama mesajları okundu.

                Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY tarafından yapıldı. Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileri şiirlerini okudu. Halk Oyunları Gösterisini, Sivil Toplum Kuruluşları, Spor Kulüpleri ve Esnaf Odaları Geleneksel Kortej Geçişi izledi. Program sonlandırıldı.

                Çelenk Sunma ve Kutlama törenlerinde sunuculuk görevi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ömer AKGÜN tarafından yapıldı. Tören Yöneticiliği görevi Şehit Erbil Arslan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin ÖZGÜR tarafından icra edildi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı