SUSURLUK'UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN YIL DÖNÜMÜNDE BAŞKAN SEMİZEL'İN YAPTIĞI KONUŞMA

SUSURLUK

Susurluk'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümünde Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL'in yaptığı konuşma:

Susurluk'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümünde Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL'in yaptığı konuşma:

                "Bugün Susurluk'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyor, bu anlamlı günde sadece tarihimizin şanlı sayfalarını değil aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. 

                Kurtuluşumuz, atalarımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve mücadelelerin bir sonucudur. Onların bu mücadelede sergiledikleri cesaret ve kararlılık bugün bizlere aydınlık bir geleceğin kapılarını açmaktadır. Bizler onların mirasına sahip çıkmak, adalet, eşitlik ve kardeşlik ilkeleri doğrultusunda çalışmak zorundayız. Ayrıca bugün Geleneksel Ayran Festivali'ni de kutlayarak Susurluk kültürel zenginliklerini, doğallığını ve misafirperverliğini bir kez daha gözler önüne seriyoruz. Bu festival bizim köklerimize, geçmişimize olan bağlılığımızın bir simgesidir.

                Bugün hem kurtuluşumuzun hem de kültürel değerlerimizin coşkuyla kutlarken, hepinize saygılarımı sunuyorum." (KAYA KURAL)



  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false