Tarih: 27.01.2023 09:30

SUSURLUK'UN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 19 Ocak 2023 Perşembe günü Siyasi Parti Başkanları, Meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ile yemekli bir toplantı düzenledi.

                Saat 13.30'da Ayran Evi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Başkanı ve AK Parti Meclis üyeleri katılmadı.

                Yemekten sonra Susurluk'u tanıtan video izlendi; yenen yemeğin ardından Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; "Bundan sonra Belediyenin önü açık, yeter ki birlik, beraberlik içinde çalışalım. İsterdim ki AK Parti İlçe Başkanı ve Meclis üyeleri de burada olsaydı, çok daha iyi olacaktı," dedi.

                TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU?

                Susurluk Belediyesi'nin yatırım projeleri:

                *Göbel Mahallemize kurulacak olan Yenilenebilir Enerji Kaynakları Tesisi (Biyogaz ve Güneş Enerji Santrali), *Sultaniye Mahallemizde planlanan Akaryakıt ve Servis İstasyonu ile Ticaret Alanı, *Kalfa Mahallesi Eko Turizm Alanı, *Kepekler Mahallesi Teknolojik Sera Projesi, *Ilıcaboğazı Mahallesi Termal Turizm Alanı, *Yıldız Mahallesi Güneş Enerji Santrali.

                *Fen İşleri Müdürlüğü'nün kullandığı arsanın çevresindeki satışa çıkan parselin Susurluk Belediyesi'ne kazandırılması konusunda fikir alışverişi. *Eski Askeriye alanında bulunan arazilerin değerlendirilmesi ve Susurluk Halkına kazandırılmasına dair bilgi paylaşımı. *Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile Mali Tablonun paylaşımı. *Şehrimizde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulma talebinin  değerlendirilmesi ve bilgi paylaşımı.

                Ayrıca, Dereköy Mahallesi Hayvancılık Tesisi, Mezbaha Alanı projeleri hakkında bilgi verildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —