SUSURUK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜZEL

SUSURUK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜZEL

Susurluk ilçesi İYİ Parti 3'üncü Olağan Kongresi'nde Mehmet GÜZEL, atama ile geldiği İlçe Başkanlığı görevinde, güven tazeledi.

Susurluk ilçesi İYİ Parti 3'üncü Olağan Kongresi'nde Mehmet GÜZEL, atama ile geldiği İlçe Başkanlığı görevinde, güven tazeledi.

                Olağan Kongre, 10 Aralık 2022 Cumartesi günü yapıldı. Saat 11.00'da Atatürk Parkı Park Düğün Salonu'nda yapılan kongreye İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan ÇÖMEZ, Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Özlem URAL, Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

                İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER'in 'Hayırlı olsun' mesajının ardından Susurluk İYİ Parti İlçe Teşkilatı'nın 5 yıllık faaliyetlerinin ve harcamalarının yer aldığı raporlar okundu. İlk konuşmayı Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı  Mehmet GÜZEL yaptı ve şöyle dedi: "İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER'in önderliğinde beş yıl önce her türlü engelleme, karalama, iftira ve yokluklara rağmen çığ gibi büyüdük; iktidara aday olduk. Bu kutlu yürüyüşün sonunda partimizi iktidar, Genel Başkanımız Meral AKŞENER'i de Başbakan olarak göreceğimize inancımız tamdır."

                Başkan GÜZEL, sözlerine devam ederek; "Belediye Başkanımız Nurettin GÜNEY, çok büyük bir borç yüküyle aldığı Susurluk Belediyesi'nin borçlarını ödüyor. Hacizleri birer birer kaldırıyor. Susurluk Belediyesi'ni personel maaşlarını düzenli ödeyen, kasasında parası olan, yatırım yapabilen bir Belediye haline getirdi. Kendi deyimi ile yemeyen, yedirmeyen bir Belediye var Susurluk'ta... Başkanımızla gurur duyuyorum. 

                Bugün İYİ Parti'nin kadroları, ülkemizin iyi yetişmiş, donanımlı ve liyakatli bireylerin katılmasıyla sürekli güçlenmektedir. İYİ Parti artık ülkenin sorunlarını çözmek için iktidara hazırdır," diyerek sözlerini tamamladı.

                BAŞKAN GÜNEY: "BURASI YEDİ DÜVELE NAM SALMIŞ TÜRK MİLLETİNİN ÖZ YURDUDUR!"

                Başkan Nurettin GÜNEY, yaptığı konuşmada; "Milletimizle, demokrasinin gücüyle, ülkemizin her köşesine iyiliği yaymak bizim görevimiz. Umutsuzluk ve kabulleniş, hiçbir zaman bizim damarlarımızda bulunmuyor. Burası Türkiye, burası yedi düvele nam salmış Türk Milletinin öz yurdudur," dedi.

                İL BAŞKANI URAL: "DEVLETİN ÇOCUĞUNA DEVLET SAHİP ÇIKMALI"

                İktidar partisinin ülkeye verdiği zararlara karşı millet olarak 'DUR' demek zamanının geldiğine değinen İYİ Parti İl Başkanı Özlem URAL; "15 Ocak 2023'te İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Çocuklara, kadınlara, doğaya, hayvanlara sahip çıkamadık; ancak az kaldı. Çünkü sandık bir gün gelecek ve neler olacağını görecekler. Yaptıkları her şeyin hesabını verecekler," diyerek sözlerini tamamladı.

                TURHAN ÇÖMEZ: "12 YIL SÜRGÜNDE KALDIM"

                Turhan ÇÖMEZ; "Siyasi yolculuğumda, birçok yanlışa tek başıma mücadele verdim ve her türlü yolsuzluğa tavır koydum. Maalesef Türk siyasetinde, hele de böylesine büyük iktidar içinde ranta değil de milletin istikbaline talip olmanın bedeli vardır ve o bedeli 12 yıl sürgünde yaşayarak ödedim. İnanılmaz iftiralara ve ahlaksızlıklara maruz kaldım. Ama sizin itimadınız beni gurbet ellerde ayakta tuttu. İçimdeki inançla huzurunuza dönmeyi bekledim ve şimdi buradayım," ifadelerini kullandı.

                Siyasi liderlerin konuşmalarından sonra, Susurluk'ta yapılan 3'üncü Kongrede, Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanlığı'na tek aday olan Mehmet GÜZEL seçildi.

                                                                                                              Haber: G. ERGEN



Anahtar Kelimeler: SUSURUK PARTİ BAŞKANI MEHMET GÜZEL
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı