TABELA VAR ÇALIŞMA YOK!

TABELA VAR ÇALIŞMA YOK!

AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olan Fahrettin ŞENER, bir projesini daha açıkladı. ŞENER'in açıkladığı proje şöyle:

AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olan Fahrettin ŞENER, bir projesini daha açıkladı. ŞENER'in açıkladığı proje şöyle:

                "2016 yılında Hüseyin HIZLIOĞLU tarafından çizilen Susurluk Deresi taşkın koruma projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ tarafından titizlikle takip ediliyor.  Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon lira istimlak bedeli ayrılan Devlet Su İşleri ile Büyükşehir Belediyesi arasında 8 maddelik bir protokol imzalandı. Projenin tüm denetimleri Yücel YILMAZ Başkana ait olup, bu projenin inşaat ihalesine çıkmak için hazır olduğunu bilmelisiniz.

                Hatap Deresinin daha büyük bir versiyonu gibi düşünün. 145 metre dere taban genişliği, yan duvarlarının yüksekliği 5 metre olan Hatap Birleşeninden başlayarak Çaylak Deresine kadar kısmı, tamamen bu ölçülerde Demirli beton olarak düzenlenecek.

                Çaylak Deresinden Buzağlık Köprüsüne kadar olan alanın aynı genişlikte beton değil, Taş işlenerek yapılacak. Böylelikle Çay içerisinde yaşayan balıklar, bu taşların arasına girerek üreme fırsatı bulacaklar. Susurluk Çayının bu projesi bittikten sonra çayın her iki tarafında yürüyüş ve bisiklet yolları ve yine iki tarafında kafeler çay bahçeleri çocuk parkları bulunacak. Ayrıca Çaylak Birleşeninin karşısına bir de kapalı pazar yerinin karşısına iki adet Çelik halatlı yaya köprüsü yapılarak Karşıyaka'dan Susurluk pazarına yaya geçişleri sağlanacaktır.

                Hatap deresinin birleştiği alana Fore kazıklar çakılarak, durgun su elde etmek için yapılan Çelik kapaklar yazın kapatılacak, kış aylarında tekrar su serbest bırakılacak. Susurluk Çayının her iki tarafında düzenlemeler tamamlanınca yaz aylarında Gondol turları dahil, bir sürü etkinlikler yapılabilecek. Yine 5 metre yükseklikte duvarların boyuna yaptığımız kafeterya ve çay ocaklarının seyir teraslarında, Susurluk halkı bu civarda kurulan çocuk parklarında da vakit geçirme şansları olacak. Susurluk için harika bir sosyal alan olacak. 

                Gelecek yazımızda Çataldağ Göleti’nin bizi Dünyaya ve Türkiye'ye tanıtacak, Türkiye turizm Destinasyonları arasına girecek sosyal projemizi konuşalım.   



Anahtar Kelimeler: TABELA ÇALIŞMA !
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı