TAHSİN BOZOĞLU YÜZME HAVUZU HİZMETTE

TAHSİN BOZOĞLU YÜZME HAVUZU HİZMETTE

Susurluk Belediyesi Tahsin BOZOĞLU Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu, personeli ve her türlü hizmetleri ile pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 14.30-18.00 saatleri arasında hizmet vererek, sıcak yaz günlerinde halkımıza serinleme

Susurluk Belediyesi Tahsin BOZOĞLU Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu, personeli ve her türlü hizmetleri ile pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 14.30-18.00 saatleri arasında hizmet vererek, sıcak yaz günlerinde halkımıza serinleme fırsatı sunuyor.

                Görevli cankurtaran Volkan IŞIK nezaretinde her türlü sağlık ve güvenlik önleminin alındığı yüzme havuzunda keyifli bir süre geçiren aileler; "Bu tesisi Susurluk'a kazandıran Tahsin BOZOĞLU Başkanımızı rahmetle anıyoruz. Bizlere bu hizmeti sunan Belediye Başkanımız Hakan Yıldırım SEMİZEL'e de teşekkür ediyoruz," diyorlar.

                Ücretsiz Yüzme Kursları Başlıyor

                Tahsin Bozoğlu Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu Sorumlusu R. Serdar TOPRAKTEPE, Temmuz ayında 4-15 yaş grubu çocuklara yönelik ücretsiz yüzme kurslarının başlayacağını açıkladı. Sabah 09.00-13.00 saatleri arasında verilecek kursların ardından, havuz; 14.30-18.00 saatleri arasında halkın hizmetinde olacak.

                7'den 70'e herkesin yüzme havuzundan faydalandığını söyleyen TOPRAKTEPE; "Yüzme havuzumuz Susurlukluların vazgeçilmez mekanı haline geldi. Çevre il ve ilçelerden de özel olarak yüzme havuzumuza gelen konuklarımız var. Ayrıca, Havuz Suyu Operatörü ve deneyimli Cankurtaran Volkan IŞIK, her sabah havuz suyundan numune alarak günlük tahliller yapıyor. Her pazartesi günü havuz suyu daha yüksek dozajlı ilaçlanarak, sağlık problemleri yaşanmaması için havuz bir gün süreyle kapatılıyor. İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı denetimlerle birlikte en sağlıklı koşullarda tüm konuklarımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu sıcak yaz günlerinde aileleri, çocuklarımızı ve gençlerimizi hem serinleme hem eğlenme amacıyla yüzme havuzumuza bekliyoruz," diye konuştu.

                Giriş Ücretleri ve Saatleri:

                Tahsin Bozoğlu Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu Giriş Ücreti: Yetişkin: 200,-TL, Çocuk: 125,-TL.

                Havuz Giriş Saatleri: Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma Günleri: 14.30-18.00 (Cuma Günleri Sadece Kadınlara Özel)

                Cumartesi, Pazar: Birinci seans 10.00-13.00 / İkinci Seans 14.00-18.00 saatleri.

                NOT: Yüzme Havuzu, Pazartesi Günleri ilaçlama, bakım ve temizlik nedeniyle kapalıdır.