Tarih: 23.07.2024 09:29

TEMA VAKFI BALIKESİR İL TEMSİLCİSİ METİN KUTER VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ COŞKUN YAMAN BAŞKAN SEMİZEL'İ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Temsilcisi Emekli Öğretmen Metin KUTER ve Yönetim Kurulu Üyesi Usta Gazeteci Balıkesir 24saat Genel Yayın Yönetmeni Coşkun YAMAN, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL'i makamında ziyaret etti. 

                Balıkesir TEMA Vakfı Temsilcisi Metin KUTER, TEMA'nın erozyonla mücadele ve doğal varlıklarımızı koruma amacıyla kurulan ve bugün 1 milyonu aşkın gönüllüsü bulunan bir halk hareketi olduğunu belirterek; "Balıkesir merkez ve ilçelerinde yaptığımız girişimler sonucu birçok tohumu ve fidanı toprakla buluşturduk. Susurluk'ta da Demirkapı Mahallemizde belli bir bölge TEMA Vakfı'na ayrıldı. Ancak şimdiye değin oraya tabelamızı dikemedik. Bu konuda bize yardımcı olmanızı istiyoruz," diyerek Başkan SEMİZEL'e taleplerini iletti.

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL de konuyu inceleyeceğini, gereğini yapmak için çalışacağını söyleyerek, nazik ziyaretleri için Metin KUTER'e ve Coşkun YAMAN'a teşekkür etti.

                Balıkesir TEMA Vakfı Temsilcisi Metin KUTER, Susurluk Sultançayır köyünde dünyaya geldi. Savaştepe Öğretmen Okulu'ndan mezun oldu. 43 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra emekli oldu ve kendini tamamen doğaya adadı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —