TÜGVA İSTANBUL SUKTANBEYLİ TEMSİLCİLİĞİNDEN SUSURLUK'A ZİYARET

TÜGVA İSTANBUL SUKTANBEYLİ TEMSİLCİLİĞİNDEN SUSURLUK

Tügva İstanbul Sultanbeyli İlçe Temsilciliği ve Susurluk Tügva İlçe Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği kitap kardeşliği projesi kapsamında Tügva İstanbul Sultanbeyli İlçe Temsilciliği Susurluk’u ziyaret etti.

Tügva İstanbul Sultanbeyli İlçe Temsilciliği ve  Susurluk Tügva İlçe Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği kitap kardeşliği projesi kapsamında Tügva İstanbul Sultanbeyli İlçe Temsilciliği Susurluk’u ziyaret etti.

Ziyaret ile İlgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Tügva Susurluk İlçe Başkanı Murat TAŞDEMİR şöyle dedi:

“Tügva Susurluk İlçe Temsilciliği olarak Sultanbeyli Tügva İlçe Temsilciliği'ni misafir ettik. Gelişleri ile şerefyap olduğumuz başta Sultanbeyli ilçe başkanı; Sayın Selahattin Eyyüp Aytekin başkanımıza, Tügva Mütevelli Heyeti Üyesi; Sayın Ahmet Kaplaner'e,  Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi/Başkan Vekili; Sayın Yağmur Aytekin Hanımefendi'ye ve Tügva Sultanbeyli İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederiz, ayaklarınıza sağlık.

Gelirken eli kolu dolu gelen misafirlerimiz Susurluklu öğrenci kardeşlerimizi unutmamış ve öğrencilere hediye etmek üzere yaklaşık  1.500 kitap ile gelerek bizi çok çok memnun ettiler.  Allah razı olsun. Sağ olsunlar var  olsunlar.

Tüm öğrenci kardeşlerimize hâyırlı olsun,”dedi.



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı