TURHAN ÇÖMEZ: "SEÇİME TEK BAŞIMIZA GİRECEĞİZ"

TURHAN ÇÖMEZ:

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı Muharrem Ayı nedeniyle aşure hayrı düzenledi. Altıeylül Ortaokulu önünde gerçekleştirilen aşure hayrına katılan İYİ Parti Milletvekili Turhan ÇÖMEZ, siyaset gündemini değerlendirdi,

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı Muharrem Ayı nedeniyle aşure hayrı düzenledi. Altıeylül Ortaokulu önünde gerçekleştirilen aşure hayrına katılan İYİ Parti Milletvekili Turhan ÇÖMEZ, siyaset gündemini değerlendirdi, partilerin yerel seçim stratejisinden söz etti.

                Yerel seçimler hakkında konuşan Turhan ÇÖMEZ, Balıkesir'de yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini söyledi. ÇÖMEZ; "Bizim ülke genelindeki bütün teşkilatlar aynı kanaate sahip. İYİ Parti teşkilatları olarak tek başımıza, güçlü bir şekilde, güçlü kadrolarla, doğru politikalarla ve doğru projelerle yerel seçime gitmek istiyoruz. İddialiyız, kararlıyız, Balıkesir İYİ olacak diyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti olacak diyoruz ve Balıkesir halkı İYİ olacak diyoruz. Dolayısıyla biz samimi, iyi niyetli, gayretli bir çalışma içerisine gireceğiz ve Türkiye siyasetinde iyi kadroların, iyi insanların neler yapabileceğini, kendi başlarına, kendi iradeleri ile yol yürüdüklerinde ne büyük başarılara imza atabileceklerini göstereceğiz. Geçtiğimiz dönem ciddi zorluklarla karşılaştık, ciddi handikaplarımız vardı. Buna rağmen siyasi kimliğimizden, karakterimizden, duruşumuzdan hiç ödün vermedik. İlkeli davrandık, seçime tek başımıza girdik ve tüm zorluklara rağmen, pek çok sıkıntıya rağmen, bizim dışımızda bize yüklenen bir sürü külfete rağmen biz o seçimlerden bana göre başarıyla çıktık. Daha güzel olabilir miydi? Olurdu, bundan sonra onlar olacak. Bunun için yoldayız. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde gerçek bir iYİ Parti'yi,  gerçek iyi kadroları Türk Milleti daha yakından tanıyacaktır. Sayın Genel Başkanımız ilk günden beri sahadadır. Önümüzdeki haftalarda Balıkesir'e de gelecek. Ve biz, Türk milletine iyi siyaseti, kimlikli siyasetin, yurtsever siyasetin, milliyetçi, vatansever siyasetin ve Türkiye'nin tamamını kucaklayan merkez siyasetin ne olduğunu göstereceğiz. Arkadaşlarımız ile birlikte Balıkesir İYİ olacak diyoruz," ifadelerini kullandı.