TÜRKİYE'DE BİR İLK: BAŞKAN SEMİZEL MAAŞINI BAĞIŞLADI

TÜRKİYE

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, başkanlık maaşını Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği'ne bağışladı.

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, başkanlık maaşını Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği'ne bağışladı.

                31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olan Hakan Yıldırım SEMİZEL, seçim öncesi yaptığı konuşmalarda Başkan seçildiği takdirde Başkanlık maaşını Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği'ne bağışlayacağını söylemişti.

                Susurluk Belediye Başkanı seçilen Hakan Yıldırım SEMİZEL, sözünü tutarak aldığı Başkanlık maaşını Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği'ne bağışlayarak bir ilke imza attı.

                Konu hakkında açıklamada bulunan Hakan Yıldırım SEMİZEL; "Seçim öncesi, yaptığım konuşmalarda Başkanlık maaşımı Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği'ne bağışlayacağımı söylemiştim. lk maaşımı, Dernek Başkanı Celil ATEŞ'e teslim ederek makbuzunu aldım. Çocuklar ve gençler bizim geleceğimiz. Onlara her türlü yardımı yapmak da bizim görevlerimiz arasında," dedi. 

                Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği Başkanı Celil ATEŞ de; "Başkan SEMİZEL, Başkanlık maaşını derneğimize bağışladı. Bu katkılarından ötürü Başkanımıza ve yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz," açıklamasında bulundu. (DENİZ ERGEN) 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı