ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Tüm yurtta olduğu gibi Susurluk'ta da 23 Nisan 2024 Salı günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük bir coşku ile kutlandı.

Tüm yurtta olduğu gibi Susurluk'ta da 23 Nisan 2024 Salı günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, büyük bir coşku ile kutlandı.

                Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yılı Kutlamaları, 23 Nisan 2024 Salı günü başladı ve aynı gün saat 24.00'da sona erdi.

                22 Nisan 2024 Pazartesi günü 10.00-11.00 saatleri arası 1 idareci eşliğinde 1 kız, 1 erkek öğrenci ile Makam ziyaretleri yapıldı.

                Atatürk İlkokulu Kaymakamlık Makamını, Beşeylül İlkokulu Belediye Başkanlığını, Fatih İlkokulu Cumhuriyet Savcılığını, Şeker İlkokulu Meslek Yüksek Okulunu, Susurluk İmam Hatip Ortaokulu İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu İlçe Jandarma Komutanlığını, Şehit Erbil Arslan Ortaokulu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü, Şerafettin Yumalı İlkokulu/ortaokulu İlçe Sağlık Müdürlüğünü Zübeyde Hanım Anaokulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. 

                ÇELENK SUNMA TÖRENİ: 23 Nisan 2024 Salı günü saat 10.00'da Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından İstiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

                Çelenk sunumunun ardından kutlamalara, Atatürk İlkokulu bahçesinde devam edildi.

                Buradaki tören, saat 10.30’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı ve şöyle devam etti:

                Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN yaptı.

                Öğrenciler sırası ile hazırladıkları gösterileri sundular ve şiirlerini okudular. Halk Oyunları Gösterisinin ardından Ödül Töreni gerçekleştirildi ve buradaki kutlama programı sonlandırıldı. 

Kutlama Programına Kaymakam Muammer KÖKEN, Belediye Başkan Vekili Kemal AYYILDIZ, Emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK, Jandarma Komutanı Coşkun KURT, Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Baro Temsilcisi Ayfer BAYASLAN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, STÖ Temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false