ULUSAL ZİYARET PROGRAMI KAPSAMINDA KAYMAKAM KÖKEN HANE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

ULUSAL ZİYARET PROGRAMI KAPSAMINDA KAYMAKAM KÖKEN HANE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Kaymakamı Muammer KÖKEN,15 Eylül 2022 Perşembe günü, "Ulusal Ziyaret Programı" kapsamında eşi Hanımefendi Gülbahar KÖKEN ile birlikte iki aileyi hanelerinde ziyaret etti.

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN,15 Eylül 2022 Perşembe günü, "Ulusal Ziyaret Programı" kapsamında eşi Hanımefendi Gülbahar KÖKEN ile birlikte iki aileyi hanelerinde ziyaret etti.

                Cumhurbaşkanlığı’nın 18 Temmuz 2022 tarih ve 95040 sayılı Kararı ile 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı teşvik Kanunu kapsamında yapılan sosyal yardımlardan faydalanan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının tespit edilerek giderilmesi amacı ile “Ulusal Ziyaret Programı” kapsamında hane ziyaretlerine Kaymakam Muammer KÖKEN ve eşi Hanımefendi Gülbahar KÖKEN öncülüğünde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Başak Filiz ERDEL ve personeli ile birlikte 2 aileyi hanelerinde ziyaret etti.

                Kaymakam KÖKEN, ailelere, Cumhurbaşkanlığımızın mesajı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yardım tanıtım broşürü teslim edilerek konu ile ilgili açıklama yapıldı. Ailelerin hal ve hatırları, bir ihtiyaçları olup olmadığı soruldu, karşılıklı iyi dilekler temennileri ile ziyaretler tamamlandı.

                Edindiğimiz bilgiye göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında yapılan sosyal yardımlardan faydalanan vatandaşların evlerine ziyaretler devam edecek.



  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false