ULUSLARARASI QUİCK SİGORTA MOTOSİKLET FESTİVALİ SUSURLUK'TA

ULUSLARARASI QUİCK SİGORTA MOTOSİKLET FESTİVALİ SUSURLUK

Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali için geri sayım başladı. Festivalin ana sponsoru Quick Sigorta yine birbirinden aktiviteleri ve hediyeleriyle katılımcıları karşılayacak.

Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali için geri sayım başladı. Festivalin ana sponsoru Quick Sigorta yine birbirinden aktiviteleri ve hediyeleriyle katılımcıları karşılayacak. Balıkesir Motosiklet Kulübü 10Riders'in düzenlediği festivalin bu yılki adresi, SUSURLUK ÇAYLAK MESİRESİ olacak.

                Bu Yıl Hedef 12 Bin Kişinin Üzerine Çıkmak

                Geçtiğimiz yıl 12 bini aşkın katılımcı ilgi göstermişti. Festivale bu yıl da katılımın yüksek olması bekleniyor. Festivalde sürpriz oyunlar, sanatçılar ve gruplar yer alacak. Ayrıca sürpriz performanslar, çekilişler, hediyeler, kampanyalar ve yarışmalar yer alacak. 

                Türkiye'den Değil Tüm Dünyadan Büyük İlgi Görüyor

                Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet YAŞAR, Motosiklet camiası içinde Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali'nin özel bir yere sahip olduğunu iletti. Ahmet YAŞAR, bu yılki festivalle ilişkin; "Bu festival sadece bizim için değil tüm camia için çok kıymetli. Üstelik zaten Türkiye'nin En İyi Motosiklet Festivali unvanına sahip. Yalnızca Türkiye'den değil tüm dünyadan büyük ilgi görüyor. 'Dünyanın En Kalabalık Motosiklet Korteji Guinness Rekoru' da ona ait. Bu nedenle motosiklet dünyası ile çok sıkı bir ilişki kuran bir marka olarak bu festivalin adımızla yapılmasını çok önemsiyoruz," ifadelerini kullandı. 

                Eğlenceli Aktivitelerimiz Olacak

                Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp ÖZSOY da; "Motosiklet camiasının eğlencesi de sorunları da her zaman gündemimizde olmaya devam edecek. Bu yıl da festivalin coşkusuna eşlik edeceğiz.Belki de yeni motosiklet tutkunlarıyla tanışacağımız için çok heyecanlıyız. Festival boyunca geniş bir ekiple festival alanında olacağız. Eğlenceli aktivitelerimiz olacak, ürünlerimiz ve yeniliklerimiz hakkında bilgiler vereceğiz," dedi.