USTAOĞLU'NDAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NE ZİYARET

USTAOĞLU

Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. USTAOĞLU, yaptığı ziyarette gazeteciler ile sohbet etti ve Balıkesir Basın Müzesini gezdi.

Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. USTAOĞLU, yaptığı ziyarette gazeteciler ile sohbet etti ve Balıkesir Basın Müzesini gezdi.

                Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulunan Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU, gazeteciler ile buluşarak Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan DEMİR ile birlikte hem cemiyet binasındaki basın müzesini gezdi, hem de çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

                Yapılan ziyarette Balıkesir'deki basın mensupları ile yaptığı konuşmasında gazeteciliğin önemli bir meslek olduğunu belirten USTAOĞLU, tarihi cemiyet binasının korunarak yaşatılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

                USTAOĞLU, açıklamaların devamında teknolojinin gazetecilik mesleğini de etkilendiğini vurgulayarak; "Cemiyet binasındaki odalarda basın camiasında yer alanların isimlerinin verilmesi ayrı bir anlam ifade ediyor. Balıkesir basınının kentin büyümesi ve gelişmesi için önemli katkılarının olduğunu ve olacağını görüyoruz," dedi.

                Cemiyet Başkanı Ramazan DEMİR de cemiyeti ziyaret eden Vali USTAOĞLU'na teşekkür etti.

                Başkan DEMİR; "Hasan Basri ÇANTAY'dan Mustafa NECATİ'ye, Vasıf ÇINAR'dan Mehmet AKİF'e kadar milli mücadele basınının bayraklaşan isimlerinin anılarını yaşatarak gelecek nesillere taşımanın gayreti içindeyiz. Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz," sözlerini kullandı. 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı