VALİ İSMAİL USTAOĞLU'NDAN YENİ EĞİTİM YILI MESAJI

VALİ İSMAİL USTAOĞLU

Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında çocukların ve gençlerin okullarına kavuşmasının sevincini paylaştığını belirten USTAOĞLU, ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocukların iyi bir eğitim almasının önemine dikkat çekti.

                Vali USTAOĞLU, çocukların milli ve manevi değerlere bağlı, teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler olarak yetiştirilmeleri gerektiğini belirtti. Bu hedefin, çocukların kendi çabalarıyla birlikte, öğretmen ve ailelerin de gayretleri sayesinde mümkün olacağını ifade etti.

                USTAOĞLU, ülkemizi geleceğe güvenle taşımanın, ancak gelecek nesillerin iyi bir eğitimle yetişmesi sayesinde gerçekleşebileceğini dile getirdi. Özellikle öğretmenlerin ve eğitim yöneticilerinin fedakarlıklarına dikkat çekerek, bu yıl da öğrencilerin başarılı bir eğitim dönemi geçireceklerine olan inancının tam olduğunu söyledi.

                Vali USTAOĞLU, Balıkesir genelindeki okullarda ve çevresinde güvenliği sağlamak amacı ile ilgili kurumların gerekli tedbirleri aldığını belirtti. Eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz devam etmesi için velilerin maddi ve manevi desteğinin de büyük önem taşıdığını vurguladı. USTAOĞLU, 2024-2025 eğitim öğretim yılında okula ilk kez başlamanın heyecanını yaşayan minik öğrenciler, çocuklar, veliler ve öğretmenlere başarılar dileyerek, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti. (Kaynak: Basın Bülteni)