Tarih: 17.07.2024 11:37

VALİ İSMAİL USTAOĞLU'NUN 15 TEMMUZ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

"15 Temmuz 2016 günü, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milli birlik ve beraberliği ile demokrasisine karşı yapılan saldırılara asla taviz verilmeyeceği, devletin ve milletin bağımsızlığı uğrunda milletimizin cesaret ve kararlıkla göstermiş olduğu mücadele karşısında hiçbir gücün kazanamayacağı, bir kez daha dünyaya ilan edilmiştir."

                Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada; "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Devletimizin bekası ve milletimizin varlığını yönelik olarak FETÖ/PDY terör örgütü tarafından kalkışılan hain darbe girişimine karşı milletimizin cesareti, onurlu direnişi ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir demokrasi zaferidir," dedi.

                Vali USTAOĞLU, şu mesajı verdi:

                "15 Temmuz 2016 günü, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milli birlik ve beraberliği ile demokrasisine karşı yapılan saldırılara asla taviz verilmeyeceği, devletin ve milletin bağımsızlığı uğrunda milletimizin cesaret ve kararlılıkla göstermiş olduğu mücadele karşısında hiçbir gücün kazanamayacağı, bir kez deha dünyaya ilan edilmiştir.

                Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, milli iradeyi ve demokrasimizi ortadan kaldırmayı hedefleyen darbe girişimine karşı; kadını, erkeği, genci yaşlısı ile tek vücut olan kahraman milletimiz ve vatansever Balıkesir halkı, o gece meydanlara inerek vatanına sahip çıkmış, devletimizin varlığını, milletimizin birliğini parçalamak ve milli egemenliğini yok etmek isteyen hainlere karşı göğsünü siper etmiştir. Meydanlara akın ederek, demokrasi nöbeti ile milli iradeye sahip çıkmıştır.

                Bu vesileyle, milli birlik ve beraberlik içerisinde, devletin ve milletin yanında yer alarak demokrasi mücadelesi veren kahraman Balıkesir halkına şükranlarımı sunuyorum. Devletimiz, dün olduğu gibi yarın da bütün kurum ve güvenlik güçleri ile aziz milletimizin destekleriyle ülkemizin birliğine, demokrasisine ve istiklaline kast eden bölücü terör örgütlerine ve hain adaklara karşı mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.

                15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8'inci yıldönümü dolayısıyla, canını feda ederek milli irademize ve demokrasimize sahip çıkan 15 Temmuz Demokrasi şehitlerimizi ve mukaddesatı uğrunda kanının son damlasına kadar fedakarca mücadele ederek canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —