YANGINDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

YANGINDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Dereçiftlik ve Karamanlar mahallelerinde meydana gelen arazi yangını, bölgede bulunan ormanlık alana sıçrayarak bölge halkında panik yarattı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle Karamanlar mahallesine

Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Dereçiftlik ve Karamanlar mahallelerinde meydana gelen arazi yangını, bölgede bulunan ormanlık alana sıçrayarak bölge halkında panik yarattı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle Karamanlar mahallesine yaklaştı, koordinasyon merkezinde mahallenin boşaltılması planları yapıldı.

                İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası ve gayreti sonucunda yangın evlere ulaşmadan söndürüldü. Ekiplerin verdikleri bilgiye göre, 3 ayrı noktadan başlayan yangınla ilgili kundaklama şüphesi ön plana çıktı. Jandarma ekipleri iddianın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.

                Büyükşehir Başkan Vekili Ferit GÜNDOĞDU, yangın bölgesine ulaşıp ekiplerden bilgi alarak, yangınla mücadele çalışmalarını yerinden inceledi. Başkan Vekili GÜNDOĞDU; "Yangının kontrol altına alınması için tüm ekiplerimiz canla başla çalıştı. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için her şeyden önemli. Yangının söndürülmesi ve zarar gören bölgelerin yeniden eski haline getirilmesi için gereken tüm desteği vereceğiz," dedi. 



Anahtar Kelimeler: YANGINDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ
  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false