Tarih: 17.09.2024 09:28

YAŞAR SAĞLAM İL KOORDİNATÖRÜ OLARAK ATANDI

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediye Başkanlığı, yaptığı açıklamada Büyükşehir ve Susurluk Belediye Meclisi üyesi Yaşar SAĞLAM'ın İl Koordinatörü olarak görevlendirildiğini açıkladı.

                Susurluk Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

                İlçemizde yürütülen çalışmalar için Meclis üyemiz Yaşar SAĞLAM görevlendirildi. Büyükşehir Belediyesi, ilçemizde devam eden projelerin daha etkin bir şekilde takip edilmesi, koordinasyonun sağlanması, denetlenmesi ve gereksinmelerin tespit edilmesi amacaı ile yeni bir görevlendirme gerçekleştirdi. Bu bağlamda 10 Eylül 2024 tarihinde itibaren Meclis üyemiz Yaşar SAĞLAM, İl Koordinatörü olarak göreve başlamıştır. Yaşar SAĞLAM, Susurluk'ta yürütülen çalışmaları Büyükşehir Belediyesi adına takip edecek ve bölgedeki faaliyetlerin verimli bir şekilde ilerlemesini sağlayacaktır. Kendisine, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

                YAŞAR SAĞLAM'DAN AÇIKLAMA

                Meclis üyesi ve İl Koordinatörü Yaşar SAĞLAM, gazetemize şu açıklamayı yaptı:

                "10 Eyül 2024 tarihi itibariyle Belediyemizde İl Koordinatörü olarak görevime başladım. Bu önemli göreve layık görülmekten onur ve mutluluk duyuyorum. 

                Büyükşehir Belediyemiz adına Susurluk'ta yürütülen çalışmaların takibi, koordinasyonu ve denetimi gibi önemli sorumlulukları üstlenmiş bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet AKIN olmak üzere, ilçe Belediye Başkanımız Hakan Yıldırım SEMİZEL'e ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. El birliği ile ilçemizi daha ileriye taşımak adına çalışmaya devam edeceğiz.

                YAŞAR SAĞLAM KİMDİR?

                İl koordinatörü olarak atanan Yaşar SAĞLAM, kendisini şöyle tanıttı.

                "10 Ocak 1967 yılındaSusurluk Yıldız Köyü'nde doğdum. İlkokulu köyde, ortaokulu Susurluk Ortaokulu'nda, liseyi Balıkesir 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi'nde okudum. 1986 yılında Susurluk Şeker Fabrikası'nda işe başladım ve 2016 yılında emekli oldum. Evliyim, bir oğlum, bir kızım var. 31 Mart 2024 yılında yapılan yerel seçimlerde, CHP'den Susurluk Belediye Meclisi kontenjan adayı olarak seçimlere katıldım ve seçildim. 

                Büyükşehir Belediyesi'nde Çevre ve Sağlık ile Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesiyim." (DENİZ ERGEN)

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —