YENİ MAHALLELİLER BİRLİKTE İFTAR YAPTI

YENİ MAHALLELİLER BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Yeni Mahalleliler bir araya gelerek açık havada iftar düzenledi. İftara, Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN de katıldı.

Yeni Mahalleliler bir araya gelerek açık havada iftar düzenledi. İftara, Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN de katıldı.

                Yeni Mahalle esnafı ve vatandaşların ortaklaşa düzenledikleri iftar programına katılan Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, vatandaşlarla bol bol sohbet etme olanağı buldu. 17 Nisan akşamı Yeni Mahalle Yeni Cadde'de düzenlenen iftar programına katılan KÖKEN, tüm davetlilere Ramazan ayının güzel geçmesi dileğinde bulundu.

                Yeni Mahalle Yeni Cadde'de düzenlenen iftara, yüzlerce vatandaş katıldı. Kaymakam Muammer KÖKEN de orucunu vatandaşlarla birlikte açtı; komşular, komşuları ile bir araya geldi.

                RAMAZAN AYININ RUHUNU BİRLİKTE YAŞADILAR

                Kaymakam Muammer KÖKEN, iftar süresince vatandaşlarla sohbet etti, onların dert ve sorunlarını, isteklerini dinledi.

                İftara katılan vatandaşlar, bu tür etkinliklerin düzenlenmesiyle Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının yaşatılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. İftar sofrasında orucunu açan 7'den 77'ye Susurluklu, dağıtılan çeşitli ikramlarla Ramazan ayını doyasıya yaşadılar.

                "SİZLERLE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM"

                Dualar eşliğinde oruçlarını açan Susurluklulara seslenen Kaymakam KÖKEN; "Bugün sizlerle beraber çocukluğumuzda mahallemizde, köylerimizde, kentlerimizde kurduğumuz güçlü ile güçsüzün, fakir ile zenginin kısaca herkesin eşit olduğu bir sofrada bulunmaktan onur duyuyorum.

                Ramazan ayı dinimize göre 'Onbir Ayın Sultanı, Hoş Görünün Adıdır.'

                Ramazan ayında kinden, nefretten, yalandan uzak durulmalı. Ramazan ayı, hoş görünün ve barışın hakim olduğu, paylaşmanın ön plana çıktığı günler olarak yaşanmalı. Me mutlu bizlere ki bunu başarıyoruz; barış, sevgi ve kardeşlik ortamının sürekliliği için de durmaksızın çalışıyoruz," dedi.



Anahtar Kelimeler: MAHALLELİLER BİRLİKTE İFTAR YAPTI
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli