YILMAZ ÇETİNKAYA: "ARKADAŞLARIMLA BERABER BİZ DE ADAYIZ"

YILMAZ ÇETİNKAYA:

28 Ocak 2023 Cumartesi günü yapılacak olan S.S. Susurluk Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'nda Başkan adayı olan Yılmaz ÇETİNKAYA (Çiçekçi Yılmaz), 23 Ocak 2023

28 Ocak 2023 Cumartesi günü yapılacak olan S.S. Susurluk Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'nda Başkan adayı olan Yılmaz ÇETİNKAYA (Çiçekçi Yılmaz), 23 Ocak 2023 Pazartesi günü, Susurluk Yerel Basın mensupları ile Ayran Evi'nde kahvaltılı basın toplantısı düzenledi; "Arkadaşlarımla beraber biz de adayız," dedi.

                Saat 10.30’da basın mensupları ile buluşan Yılmaz ÇETİNKAYA; “Susurluk Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde devrim yapmak için ekip arkadaşlarım ile birlikte kooperatif yönetimine adayız. Ben ve arkadaşlarım bu konuda inançlı ve kararlıyız. Yapacaklarımızı şöyle özetleyebilirim:

                1.Kredi alımlarında ekspertiz ücretini kesinlikle kaldıracağız.

                2.Kredi Başvuru evrakları 40 günde değil, en geç 5 günde Bankaya teslim edilecek.

                3.Büyük meblağ olmadıkça, kredi başvurularında 1 (Bir) kefil yeterli olacak.

                4.Bugüne kadar hiç kullandırılmayan iş yeri ve araç alma kredileri kullandırılacak.

                5.Esnaftan alınan ev ve tarla ipoteklerine her türlü aracı da ilave edeceğiz.

                Bu devrim niteliğindeki taahhütlerimizin yanında, Kooperatifimiz ortağı 150 civarındaki bayan esnafımızı temsilen Kooperatif tarihinde ilk kez Yönetim Kurulu’na aldığımız bayan bile bir devrimdir.”

                Yılmaz ÇETİNKAYA, konuşmasının ardından ekip arkadaşları; Şeref ULAŞ, Sibel GENÇ, Murat AKDENİZ, Zeki SAYGI ve Osman KILIÇARSLAN’ı basın mensuplarına tanıttı.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı