YÜCEL YILMAZ: "MİLLİYETÇİLİKTE İKİ YÜZLÜLÜK YOK"

YÜCEL YILMAZ:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Yücel YILMAZ, AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Vefa Yemeği'nde konuşarak, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN'a sert mesajlar gönderdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Yücel YILMAZ, AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Vefa Yemeği'nde konuşarak, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN'a sert mesajlar gönderdi. YILMAZ, milliyetçilik konusunda sert bir duruş sergileyerek, AKIN'ı eleştirdi ve "Biz Kuva-yı Milliyeciyiz. Sözde HDP ile anlaş, Demirtaş'a özgürlük iste, sonra Kuva-yı Milliyeciyim de. Bizim algı ile işimiz yok, biz 'Gerçek Belediyecilik' yapıyoruz," dedi.

                YILMAZ, Vefa Yemeği'ne katılanları selamlayarak, muhalefetin kendisi hakkında ortaya attığı iddialara sert bir şekilde yanıt verdi; "Yalanlar ile algı yaratmaya çalışıyorlar," diyen YILMAZ, Balıkesir'e dair yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak, muhalefetin propagandalarını çürüttü.

                "AKIN'I BALIKESİR TANIMIYOR"

                Özellikle AKIN'a yönelik eleştirilerini sürdüren YILMAZ; "Balıkesir'e önemli günler harici gelmemiş, kendiyaptığı işte başarılı olamamış bir adamı Balıkesir'i yönetsin diye birileri ortaya koyuyor," dedi ve AKIN'ın Balıkesir'i tanımadığını öne sürdü.

                Karesi için rekor oylar alacaklarını ifade eden Yücel YILMAZ; "Sahaya öyle bir basacağız ki Türkiye rekorunu kıracağız. Biz 'Gerçek Belediyecilik' yapıyoruz. Cumhurbaşkanımıza söz verdik. Allah'ın izni Balıkesir'de farkı açacağız," dedi.

                Vefa Yemeği'nde konuşan AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan AKA ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer ORKAN da Yücel YILMAZ'a desteklerini ifade ederek, seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını belirttiler.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli