Yücel Yılmaz’a Bayram Havasında Karşılama

Yücel Yılmaz’a Bayram Havasında Karşılama

AK Parti’nin yeniden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak açıklanan mevcut başkan Yücel Yılmaz, İstanbul dönüşünde Balıkesirlilerin muhteşem coşkusu ile bayram havasında karşılandı.

AK Parti’nin yeniden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak açıklanan mevcut başkan Yücel Yılmaz, İstanbul dönüşünde Balıkesirlilerin muhteşem coşkusu ile bayram havasında karşılandı. Mahşeri kalabalığın yaşandığı Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndan vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz “Balıkesir’imize hizmet etmek bizim için en onurlu, en gururlu görev. Balıkesir’i, Türkiye’nin bir numarası yapmak için çok çalışacağız.” dedi. 

Yücel Yılmaz’a Bayram Havasında Karşılama

 İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı’nda, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanan mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı, Balıkesirliler yollarda karşıladı. Büyük bir sevgi seliyle Değirmen Boğazı Mevkiinde karşılanan Başkan Yücel Yılmaz’ın aracını Paşaalanı Mahallesi’nde de durduran Balıkesirliler, sevinçlerini dile getirdi. Ardından Ordu Evi önünde araçtan inen Başkan Yücel Yılmaz, eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte vatandaşlar tarafından yağan yağmura rağmen büyük bir mutluluk ve yoğun ilgisiyle karşılandı. Milli Kuvvetler Caddesi’nden, Ali Hikmet Paşa Meydanı’na beraberindeki coşkulu Balıkesirlilerle birlikte yürüyen Başkan Yücel Yılmaz, alana geldiğinde vatandaşların tezahüratlarıyla karşılandı. 

AK KADROLAR YÜCEL YILMAZ’IN ARKASINDA

Gerçekten çok sevinçli ve mutlu olduklarını fakat bir yanlarının hayatını kaybeden İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal için yasta olduğunu söyleyerek açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir “Yücel Başkan, yaptığı tüm çalışmalarda 20 ilçede hiç ayrım yapmadan, kırsaldan Körfez’e her yeri inşa etti ve inşa etmeye de devam edecek. Bizler, AK Kadrolar olarak Yücel Başkanımıza destek olmaya devam edeceğiz. AK Kadrolar olarak 20 ilçemizde Yücel Başkanımızın arkasında dimdik duracağız. MHP İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakında hep birlikteyiz.” dedi. 

“YÜCEL BAŞKANIMIZLA BERABERİZ”

Balıkesir’in 20 ilçesinden gelerek güçlü bir şekilde alanı dolduran vatandaşlara teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç “Sayın Genel Başkanımızın Balıkesir’e çok selamları var. Cumhur İttifakı olarak Yücel Başkanımızla hep beraber bir arada olacağız. Hepinize teşekkür ederim.” dedi.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli