YÜCEL YILMAZ'A SEVGİ SELİ

YÜCEL YILMAZ

5 yıl Karesi Belediye Başkanlığı, 5 yıl da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini layıkı ile yerine getiren, Türkiye'yi birçok konuda yurt dışında temsil eden, aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'nı

5 yıl Karesi Belediye Başkanlığı, 5 yıl da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini layıkı ile yerine getiren, Türkiye'yi birçok konuda yurt dışında temsil eden, aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'nı sürdüren Yücel YILMAZ, şehri karış karış gezerek yaptıklarının üzerine daha da neler katabileceğini anlatıyor. Başkan YILMAZ'a ziyaretlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Belgin UYGUR, AK Parti İl Başkanı Mehmet AYDEMİR, AK Parti Milletvekili  Mustafa CANBEY, MHP İl Başkanı Niyazi TUNÇ, AK Kadrolar ve  Cumhur İttifakı'nın temsilcileri de eşlik ediyor. .

                BAŞKAN YILMAZ'A SEVGİ SELİ

                Gittiği her ilçede, her esnafta, her evde, her parkta gönüllere giren Başkan Yücel YILMAZ'a vatandaşlardan sevgi seli... Başkan YILMAZ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın tensipleriyle İlçe Belediye Başkan Adayı gösterilen Altıeylül'de Mesut ERAY, Bandırma'da Cemal ÖZTAYLAN, Edremit'te Muhammed VURMAZ, Gömeç'te Kazım ARSLAN, Savaştepe'de Ümmet Şamil ZENGİN, Manyas'ta İbrahim KOMAN ve AK Parti'nin teşkilatları ile çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmıyorlar.

                SAMİMİYET VE SEVGİNİN TARİFİ YOK   

                Şehri ortak akıl ile yönettiklerinin, birlik ve beraberlik ruhuyla hizmet vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan YILMAZ; "Omuz omuza, Balıkesir için gece gündüz çalışmaya hazır ve kararlıyız. Vatandaşlarımızın bize karşı samimiyetinin ve sevgisinin tarifi yok. Özveri, kararlılıkla ve ilk günkü aşk ile yola devam ediyoruz," dedi. 



Anahtar Kelimeler: YÜCEL YILMAZ' SEVGİ
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı