YÜCEL YILMAZ'DAN TÜM MEMURLARA ULAŞIM DESTEĞİ

YÜCEL YILMAZ

Öğretmenlere ve sağlık çalışanlarına ulaşım desteği veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ; "Bitti mi? Bitmedi!.. Memur-Sen dedi ki 'Bütün memur arkadaşlar yararlansın.' Ona da 'Tamam' diyoruz," diyerek tüm

Öğretmenlere ve sağlık çalışanlarına ulaşım desteği veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ; "Bitti mi? Bitmedi!.. Memur-Sen dedi ki 'Bütün memur arkadaşlar yararlansın.' Ona da 'Tamam' diyoruz," diyerek tüm memurlara ulaşım desteği sağlandığını söyledi.

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, din görevlileri ile bir araya geldiği programda müjde üstüne müjde verdi. Diyanet-Sen'in ev sahipliğinde düzenlenen programa, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali YILDIZ, Memur-Sen Balıkesir Şube Başkanı Ercan KURTER, Diyanet-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Akif GERBOĞA, Karesi Belediye Başkanı Dinçer ORKAN, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut ERAY, imam, vaiz ve din görevlileri katıldı.

                MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE              

                Başkan Yücel YILMAZ; "İmam, vaiz ve diyanet görevlisi tüm arkadaşlara Kur'an Kursu hocalarımıza da ulaşım indiriminden yararlanmalarını sağlıyoruz. Bitti mi? Bitmedi!.. Memur-Sen dedi ki'bütün memur arkadaşlar yararlansın.' Ona da 'tamam' diyoruz. Sizler şehre hizmet ediyorsunuz. Sizlerin mutluluğu görevini iyi yapmak için ihtiyaç duyduğu her şeyi yapmak boynumuzun borcudur," dedi. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli