YUSUF HOCAOĞLU KARESİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN İSTİFA ETTİ

YUSUF HOCAOĞLU KARESİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI

AK Parti'de kurultay ve yerel seçim süreciyle ilgili yeni stratejinin gereği olarak il ve ilçe başkanları görevlerinden istifa ettiriliyor.

AK Parti'de kurultay ve yerel seçim süreciyle ilgili yeni stratejinin gereği olarak il ve ilçe başkanları görevlerinden istifa ettiriliyor.

                Bu kapsamda Balıkesir'de de bazı ilçe başkanları görevlerinden istifa etti. İstifa sürecine, AK Partili Karesi İlçe Başkanı Yusuf HOCAOĞLU da dahil oldu. HOCAOĞLU, Genel Merkez'in talimatıyla görevini bıraktı.

                Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda HOCAOĞLU, birlikte görev yaptığı herkese teşekkür etti. HOCAOĞLU'nun istifasıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

                "Değerli hemşehrilerim ve arkadaşlarım,

                Geçen hafta yönetim kurulu üyelerimiz ve ailem ile yaptığım görüşme sonucu aldığım AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevimden istifa dilekçemi bu günkü (21.8.2023) tarih itibariyle İl Başkanlığımıza sunmuş bulunmaktayım. Görevimiz süresince birlikte görev yaptığımız İl başkanımıza , milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Karesi Belediye Başkanımıza , İlçe Başkanlarımıza, özellikle Yönetim Kurulu arkadaşlarım ile kadın kolları ile gençlik kolları başkan ve yöneticilerimize ve mahalle başkanlarıma şükran ve saygılarımı sunarım."



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı